Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
100
g uien, gehalveerd
lub 100 g lente-uitjes, in stukken - 2 teentjes knoflook
- 10 g verse gember, in dunne plakjes
- 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd
- 30 g peterselie, enkel de blaadjes
- 30 g koriander, enkel de blaadjes
- 60 g olijfolie
- 1 citroen, enkel het sap
- 1 tl fijn zout
- 600 g zeeduivel filet, zonder vel, graatloos, in 4 stukken
- 30 g verse muntblaadjes, enkel de blaadjes
- 180 g wortelen, in stukken
- 100 g rapen, in stukken
- 150 g aardappelen, in stukken (3 x 3 cm)
- 1 gekonfijte citroen, in 4 stukken (zie tip)
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl gedroogd gemalen kurkuma
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 1 snuifje kaneel
- 550 g water
- verse muntblaadjes
- verse korianderbladeren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1619 kJ / 387 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 21 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuivelvrije tzatziki
Brak ocen
Vegetarische hamburger
45 min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Brak ocen
Cholent
Brak ocen
Rugelach met pistache-halva
Brak ocen
Mallorcaanse vissoep
40min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Brak ocen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Brak ocen
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Brak ocen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Brak ocen
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min