
Urządzenia i Akcesoria
煙燻鮭魚小鬆餅
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
20 個
Składniki
準備材料
-
小黃瓜 ,切大段60 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
牛奶80 克
-
糖¼ 茶匙
-
中筋麵粉 ,以細篩網過篩50 克
-
泡打粉1 茶匙
-
酸奶油 ,(sour cream)80 克
-
青蔥 ,切蔥花,多備一些裝飾用5 克
組裝
-
酸豆 ,瀝乾2 茶匙
-
煙燻鮭魚 ,切小段50 克
Wartości odżywcze na 20 個
Kalorie
538.6 kcal /
2253.7 kJ
Białko
26.4 g
Tłuszcz
26.8 g
Węglowodany
47.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
13.3 g
Sód
1341.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

愛的餐桌
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan