Hindistan Cevizi Sütlü Pilav ve Körili Tavuk

2.0 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 porsiyon

Składniki

  • basmati pirinci
    250 g
  • su oda sıcaklığında
    1600 g
  • soğan ikiye bölünmüş
    120 g
  • diş sarımsak
    3
  • kırmızı chili biberi çekirdekleri çıkarılmış, parçalara bölünmüş
    1
  • ayçiçek yağı
    20 g
  • Tayland sarı köri ezmesi
    50 g
  • limon otu, taze
    2 adet
  • zencefil, taze kök soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)
    20 g
  • tavuk kalçası, derili, kemikli yakl. 6 adet
    1000 g
  • tuz
    ½ tk
  • konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı
    210 g
  • kişniş, taze sunum için
  • kırmızı chili biberi dilimlenmiş, sunum için
  • misket limonu (opcjonalnie) dilimlenmiş, sunum için

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Sód 411 mg
Białko 31.9 g
Kalorie 2683.3 kJ / 641.3 kcal
Tłuszcz 35.6 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 11.3 g
Węglowodany 46.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...