Birnen-Focaccia mit Ziegenkäse und Honig

3.7 10 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
1500 g

Składniki

  • Pizzamehl Type 00
    300 g
  • Weizenmehl Type 550
    400 g
  • Wasser, eiskalt
    500 g
  • frische Hefe
    5 g
  • Thymianblättchen, frisch (opcjonalnie)
    2 TL
  • Olivenöl
    30 g
  • Meersalz
    15 g
  • Wasser
    1300 g
  • Zitronensaft
    10 g
  • Olivenöl
    5 EL
  • Birnen in Spalten (5 mm)
    200 g
  • Ziegenkäserolle in Scheiben (1 cm)
    150 g
  • Meersalzflocken
    2 - 3 TL
  • Honig
    2 EL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 50 g

Sód 374 mg
Białko 3 g
Kalorie 493 kJ / 118 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...