Pizza calabresa

Pizza calabresa

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 27 godz.
18 fatias

Składniki

  • farinha de trigo 00 mais q. b. para polvilhar
    500 g
  • água gelada
    250 g
  • cubos de gelo
    60 g
  • azeite de oliva extra virgem mais q. b. para untar e servir
    15 g
  • sal
    12 g
  • fermento biológico seco
    2 g
    6 g fermento biológico fresco
  • molho de tomate
    150 g
  • linguiça calabresa em fatias, aprox. 3 unidades
    540 g
  • queijo parmesão ralado
    90 g

Wartości odżywcze na 18 fatias

Kalorie 3643.9 kcal / 15246.1 kJ
Białko 172.7 g
Tłuszcz 194.9 g
Węglowodany 400.7 g
Błonnik 16.3 g
Tłuszcz nasycony 64.5 g
Sód 14184.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...