
Urządzenia i Akcesoria
Pizza calabresa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 27 godz.
18 fatias
Składniki
-
farinha de trigo 00 mais q. b. para polvilhar500 g
-
água gelada250 g
-
cubos de gelo60 g
-
azeite de oliva extra virgem mais q. b. para untar e servir15 g
-
sal12 g
-
fermento biológico seco2 g
-
molho de tomate150 g
-
linguiça calabresa em fatias, aprox. 3 unidades540 g
-
queijo parmesão ralado90 g
Wartości odżywcze na 18 fatias
Kalorie
3643.9 kcal /
15246.1 kJ
Białko
172.7 g
Tłuszcz
194.9 g
Węglowodany
400.7 g
Błonnik
16.3 g
Tłuszcz nasycony
64.5 g
Sód
14184.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Noite de pizza
6 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy