Urządzenia i Akcesoria
Potato Pancakes
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
potatoes peeled, cut into pieces36 oz
-
yellow onions halved6 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
corn starch1 oz
-
old fashioned rolled oats1 oz
-
large egg1
-
oil to fry
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1972 kJ /
472 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Pudding
1 godz. 10 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Apple Cake
1 godz.
Potato Pancakes
45 min
Apple Pancakes
2 godz.
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 min
Mushroom Pie
1 godz. 40 min