純素蘭姆葡萄烤蘋果堅果脆酥

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 9 godz.
6 人份

Składniki

  • 葡萄乾
    30 克
  • 蘭姆酒
    25 克
脆酥
  • 核桃仁
    50 克
  • 純素奶油 冷,切塊,不含抹油用
    100 克
  • 80 克
  • 中筋麵粉
    120 克
  • 1 小撮
蘋果內餡和組裝
  • 蘋果,任一種類 去芯,一切四塊
    600 克
  • 新鮮檸檬汁
    10 克
  • 40 克
  • 肉桂粉
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 3.8 g
Kalorie 1671.9 kJ / 399.6 kcal
Tłuszcz 18.6 g
Błonnik 4.2 g
Węglowodany 54.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie