Urządzenia i Akcesoria
Lebkuchenhaus
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 12 godz.
1 Stück
Składniki
-
Zucker120 g
-
Vollrahm180 g
-
Eier3
-
Honig120 g
-
Weissmehl300 g
-
Kakaopulver10 g
-
Lebkuchengewürz1 EL
-
Backpulver½ TL
Zusammensetzen
-
Zucker200 g
-
Puderzucker zum Verzieren
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
492.9 mg
Białko
57.3 g
Kalorie
15001.3 kJ /
3585.4 kcal
Tłuszcz
86.5 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
47.9 g
Węglowodany
663.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Adventsbacken
7 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
6-Strang-Butterzopf
2 godz. 35 min
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
40 min
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1 godz. 10 min
Apfel-Lebkuchenmännchen
1 godz. 5 min
Erdbeer-Vanille-Sirup
35 min
Cake Pops
1 godz. 30 min
Chai-Sirup
35 min
Eischnee erhitzt (Baisermischung)
10 min
Stracciatella-Glace
11 godz.
Kleine Tassen-Lebkuchenhäuschen
5 godz. 30 min
Baumnuss Brownies
50 min
Lebkuchen mit Zuckerglasur
25 godz. 30 min