Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 Eier, kalt, mittelgross (53-63 g)
- 15 g Zwiebelschalen, rot
- Wasser, auf 1 l genau aufzufüllen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eistee-Sirup
30 min
Flammkuchen
40 min
Eier grün färben
55 min
Eier gelb färben
55 min
Eier rotbraun färben
55 min
Eier hellblau färben
55 min
Gemüsecremesuppe
45 min
Focaccia mit Cherrytomaten
2h
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35 min
Mediterraner Tomatenaufstrich
15 Min
Kürbissuppe mit Ingwer, Kokosmilch und gerösteten Kichererbsen (12 Portionen)
40 min
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40 min