Urządzenia i Akcesoria
Pizza Diavola
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
3 portions
Składniki
Dough
-
water7 ½ oz
-
1 tsp barley maltsugar1 tsp
-
½ oz fresh yeast, crumbledactive dry yeast2 ¼ tsp
-
bread flour plus extra to dust14 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease½ oz
-
salt1 tsp
Topping
-
semolina to sprinkle2 tsp
-
fresh mozzarella cut into pieces (1 in.)7 oz
-
5 oz pepperoni, slicedNapoli salami sliced5 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle½ oz
-
9 oz tomatoes, type baby Roma, halvedpomodorino tomato halved9 oz
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2849.7 mg
Białko
43.6 g
Kalorie
4162 kJ /
994.7 kcal
Tłuszcz
43.7 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
15.8 g
Węglowodany
104.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Faworki (crostoli)
2 godz.
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Brak ocen
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
Brak ocen
Temaki Sushi
1 godz.
Cutter Beet Carpaccio
Brak ocen
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25 min
Cherry Lemon Limeade
10 min
Chocolate and chilli gelato with whiskey syrup
14 godz. 20 min
Brown Rice Milk
10 min
Cannelloni
1 godz. 20 min
Layered Caramel Flan
6 godz.
Caesar Salad
30 min