Urządzenia i Akcesoria
Pico de Gallo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g
Składniki
-
Tomaten halbiert500 g
-
30 g Peperoni, grün, halbiertSerrano-Chili halbiert30 g
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebel halbiert50 g
-
Salz1 TL
-
Koriander, frisch abgezupft5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
393 mg
Białko
1 g
Kalorie
97 kJ /
23 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chili-Cheese-Dip
15 min
Veganer Paprika-Cashew-Dip
30 min
Brisket mit Backerdäpfel und zweierlei Dips
24 godz.
Guacamole
5 min
Aperol® Sour mit Aquafaba-Schaum
10 min
Triple Erdbeertraum
10 min
Baklava-Cheesecake
3 godz. 30 min
Chili-Öl nach Szechuan-Art
1 godz. 25 min
Koreanische Erdbeermilch
2 godz. 20 min
Knusprige Onsen-Eier
2 godz.
Vollkorn-Tacos mit Pulled Pork und Biersud
5 godz.
Künefe
1 godz.