
Urządzenia i Akcesoria
捲捲薯條和香蒜醬
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 人份
Składniki
-
粉質馬鈴薯 ,中型,修除頭尾,若使用大型馬鈴薯,修切成可放入進料口的圓柱型800 克
-
水 ,浸泡用
-
香蒜粉1 茶匙
-
乾燥巴西利1 茶匙
-
煙燻紅椒粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
蒜頭2 粒
-
新鮮巴西利葉5 克
-
優格,任一種類150 克
-
美乃滋20 克
-
番茄醬20 克
-
鹽1 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
149.4 kcal /
625 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
3.6 g
Węglowodany
26.3 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
265.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一起螺旋吧
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan