Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 克 粉質馬鈴薯 ,中型,修除頭尾,若使用大型馬鈴薯,修切成可放入進料口的圓柱型
- 水 ,浸泡用
-
1
茶匙 香蒜粉
lub 1 茶匙 洋蔥粉 - 1 茶匙 乾燥巴西利
- ½ 茶匙 煙燻紅椒粉
- ½ 茶匙 鹽
- 2 粒 蒜頭
- 5 克 新鮮巴西利葉
- 150 克 優格,任一種類
- 20 克 美乃滋
- 20 克 番茄醬
- 1 小撮 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 625 kJ / 149.4 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Tłuszcz
- 3.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 265.2 mg