香梨炒牛肉
TM6

香梨炒牛肉

(Brak ocen)

Składniki

  • 40 克 橄榄油
  • 4 瓣 蒜头
  • 500 克 牛腩块 ,切约2厘米块
  • 60 克 葱
  • 60 克 酱油膏
  • 20 克 麻油
  • 20 克 红糖
  • ½ 茶匙 红辣椒片
  • 1 茶匙 干姜粉
  • 2 汤匙 韩式辣椒酱
  • 125 克 梨 ,去皮,切约2厘米块
  • 适量 新鲜欧芹 ,切碎,装饰用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1984 kJ / 474 kcal
Białko
27.8 g
Węglowodany
14.8 g
Tłuszcz
33.5 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Błonnik
2.1 g
Sód
1213.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy