Allergen-friendly Chicken Stock Paste

3.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g

Składniki

  • chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
    300 g
  • mixed vegetables white (e.g. onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
    200 g
  • fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
    4 sprigs
  • coarse sea salt (see tip)
    150 g
  • water
    75 g
  • freshly squeezed lemon juice
    15 g
  • dried bay leaf
    1
  • clove
    1
  • coriander seeds
    5

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 20 g

Sód 2935.9 mg
Białko 3.8 g
Kalorie 131.9 kJ / 31.5 kcal
Tłuszcz 0.6 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...