Urządzenia i Akcesoria
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
mixed vegetables white (e.g. onions, garlic, leek), cut in pieces as needed200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
water75 g
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
2935.9 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
131.9 kJ /
31.5 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Singapore Curry Chicken Noodles
1 Std.
Lemonade
5 Min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40 Min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM5)
1 Std.
Orange and Pear Pavlova
5 Std.
Pinot Freezio - Pineapple White Wine Slushies
5 Min
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
14 Std. 15 Min
Roasted Garlic Dip
1 Std. 15 Min
Salmorejo
30 Min
Caprese Omelette
30 Min
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2 Std. 15 Min
Tomato Soup with Burrata
35 Min