Urządzenia i Akcesoria
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
mixed vegetables white (e.g. onions, garlic, leek), cut in pieces as needed200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
water75 g
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
2935.9 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
131.9 kJ /
31.5 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Ball Soup With Cabbage
40 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Pumpkin Chai Latte
20 min
Endless Variations Bread
45 min
Orange Sponge Cake
1 godz.
Lemonade
5 min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Dairy-free Mango Ice Cream
5 min
Apple, Pineapple and Lime Yoghurt Drink
8 godz. 20 min
Rich Lemon Ice Cream
12 godz. 10 min
Gluten-free Bread
3 godz. 20 min
Date and Oat Drink
20 min