Urządzenia i Akcesoria
Penne Puttanesca
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 adag
Składniki
-
fokhagyma gerezd1
-
olívabogyó, fekete, magozott130 g
-
szardella filé, olajban30 g
-
extra szűz olívaolaj30 g
-
aprított paradicsom, konzerv400 g
-
kapribogyó, sós leöblítve60 g
-
só ízlés szerint
-
víz1500 g
-
tészta, száraz, penne360 g
-
petrezselyem, friss csak levelek, apróra vágva1 ek
-
feketebors, őrölt1 csipet
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 adag
Białko
14.5 g
Kalorie
1941 kJ /
464 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zöldséges tésztasaláta pisztránggal
Brak ocen
Garnélás tészta cukkinivel és citrommal
Brak ocen
Pasta alla Norma (a híres szicíliai tészta)
Brak ocen
Tavaszi zöldséges penne
Brak ocen
Ravioli spenóttal és ricottával
1 godz. 30 min
Paradicsomos-fetás tészta
Brak ocen
Pasta alla genovese - Fusilli tészta zöldbabbal és burgonyával
45 min
Fekete ravioli tengeri sügér töltelékkel
Brak ocen
Fettuccine gombával és napszárította paradicsommal
35 min
Zöldséges penne
35 min
Tonhalas tészta
30 min
Vajas sütőtökös penne sonkával
40 min