Fettuccine gombával és napszárította paradicsommal

Fettuccine gombával és napszárította paradicsommal

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 adag

Składniki

  • parmezán darabokra vágva
    60 g
  • bazsalikom, friss csak a levelek
    20 levél
  • víz
    1200 g
  • zöldségleves alap (lásd javaslat)
    1 tk
  • fettuccine tészta
    350 g
  • extra szűz olívaolaj
    1 ek
  • extra szűz olívaolaj
    35 g
  • fokhagyma gerezd
    2
  • fehér csiperkegomba, friss negyedekre vágva
    500 g
  • ½ tk
  • paradicsom, napon szárított darabokra vágva
    80 g
  • tejszín, 35 % zsírtartalommal
    120 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 adag

Sód 694.6 mg
Białko 22.4 g
Kalorie 2805.8 kJ / 668.1 kcal
Tłuszcz 31.6 g
Błonnik 7.9 g
Tłuszcz nasycony 12.4 g
Węglowodany 68.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie