Pasta alla genovese - Fusilli tészta zöldbabbal és burgonyával

Pasta alla genovese - Fusilli tészta zöldbabbal és burgonyával

4.5 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 adag

Składniki

  • parmezán darabokra vágva (2 cm)
    50 g
  • pecorino darabokra vágva (2 cm)
    30 g
  • fenyőmag, pirított
    30 g
  • fokhagyma gerezd
    ½
  • bazsalikom levél
    80 g
  • extra szűz olívaolaj
    130 g
  • tengeri só
    3 tk
  • burgonya kockákra vágva (2 cm)
    250 g
  • víz plusz a tésztafőzéshez
    1200 g
  • fusilli tészta
    400 g
  • zöld bab darabokra vágva (3-4 cm)
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 adag

Białko 15 g
Kalorie 2217 kJ / 530 kcal
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie