Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 細砂糖
- 1050 克 水
- 200 克 無鹽烤杏仁
- 15 克 白醋,蒸餾
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1103.8 kJ / 263.8 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 23.7 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.5 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 4.7 mg