Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 10 克 姜 ,切片
- 50 克 大葱 ,切段
- 1 颗 八角
- 1 片 香叶
- 500 克 羊肉 ,切块,选用羊腩排
- 500 克 水
- 30 克 柱候酱
- 20 克 花生酱
- 20 克 腐乳
- 20 克 生抽
- 20 克 红腐乳汁
- 5 克 白砂糖
- 150 克 腐竹 ,新鲜的,切段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2645.2 kJ / 632.2 kcal
- Białko
- 43.5 g
- Węglowodany
- 13.1 g
- Tłuszcz
- 47.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 725.5 mg