羊肉炖腐竹
TM6

羊肉炖腐竹

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 20 克 油
  • 10 克 姜 ,切片
  • 50 克 大葱 ,切段
  • 1 颗 八角
  • 1 片 香叶
  • 500 克 羊肉 ,切块,选用羊腩排
  • 500 克 水
  • 30 克 柱候酱
  • 20 克 花生酱
  • 20 克 腐乳
  • 20 克 生抽
  • 20 克 红腐乳汁
  • 5 克 白砂糖
  • 150 克 腐竹 ,新鲜的,切段

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2645.2 kJ / 632.2 kcal
Białko
43.5 g
Węglowodany
13.1 g
Tłuszcz
47.2 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Błonnik
1.1 g
Sód
725.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy