Risoto de funghi

Risoto de funghi

4.7 10 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 porções

Składniki

  • queijo parmesão em pedaços
    80 g
  • funghi seco picado
    40 g
  • água
    750 g
  • cebola aprox. 1 unidade média
    100 g
  • azeite de oliva
    30 g
  • arroz arbóreo
    300 g
  • vinho branco seco
    50 g
  • sal
    1 c. chá de
  • manteiga sem sal gelada, em pedaços
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porção

Kalorie 537.5 kcal / 2248.7 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 19.3 g
Węglowodany 74.8 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 8.4 g
Sód 870.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...