
Urządzenia i Akcesoria
Risoto de funghi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 porções
Składniki
-
queijo parmesão em pedaços80 g
-
funghi seco picado40 g
-
água750 g
-
cebola aprox. 1 unidade média100 g
-
azeite de oliva30 g
-
arroz arbóreo300 g
-
vinho branco seco50 g
-
sal1 c. chá de
-
manteiga sem sal gelada, em pedaços30 g
Wartości odżywcze na 1 porção
Kalorie
537.5 kcal /
2248.7 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
19.3 g
Węglowodany
74.8 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Sód
870.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Risotos
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy