Haricots au chili cuits au four

Haricots au chili cuits au four

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
15 portion

Składniki

  • viande de bœuf hachée en pièces
    450 g
  • d'assaisonnement à l'italienne ou créole
    2 c. à soupe
  • d'oignon coupée en morceaux
    130 g
  • de mélange de poivrons verts et rouges coupée en morceaux
    170 g
  • piment jalapeño en conserve épépiné et coupé en morceaux
    1
  • gousse d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    30 g
  • haricot blanc en conserve (environ 3 boîtes), rincées et égouttées
    1275 g
  • de sauce barbecue
    285 g
  • de sucre de canne complet non raffiné
    115 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 242.7 kcal / 1015.4 kJ
Białko 11.4 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 27.1 g
Błonnik 6.7 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 772.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...