Urządzenia i Akcesoria
Dr. Pop BBQ Sauce
Przygotowanie 15 godz.
Czas całkowity 1 godz. 5 min
15 portion
Składniki
-
onions cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
butter, unsalted30 g
-
soda e.g. Dr. Pepper®650 g
-
dark brown sugar60 g
-
molasses, any kind45 g
-
tomato purée (concentrate)340 g
-
cider vinegar60 g
-
Worcestershire sauce30 g
-
mustard30 g
-
cumin, ground½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ancho chilli powder1 tbsp
-
honey60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
328.4 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
338 kJ /
80.8 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Summer BBQ
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Brak ocen
Pears on Orange Syrup
Brak ocen
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Spiralized Celery Root and Apple Salad
30 min
Plum Clafoutis (TM6)
1 godz. 15 min
Christmas Upside Down Cake
1 godz. 10 min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Mediterranean pastries
1 godz.
Old fashioned apple mocktail
1 godz. 5 min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Traditional Kaiser rolls
26 godz. 35 min
Chocolate miso eclairs
1 godz. 45 min