
Urządzenia i Akcesoria
Dr. Pop BBQ Sauce
Przygotowanie 15 godz.
Czas całkowity 1 godz. 5 min
15 portion
Składniki
-
onions cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
butter, unsalted30 g
-
soda e.g. Dr. Pepper®650 g
-
dark brown sugar60 g
-
molasses, any kind45 g
-
tomato purée (concentrate)340 g
-
cider vinegar60 g
-
Worcestershire sauce30 g
-
mustard30 g
-
cumin, ground½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ancho chilli powder1 tbsp
-
honey60 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
80.8 kcal /
338 kJ
Białko
0.7 g
Tłuszcz
1.7 g
Węglowodany
16.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
328.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Summer BBQ
12 Przepisów
Kanada
Kanada