Urządzenia i Akcesoria
Solero-Dessert
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt400 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Sahnesteif2 Pck.
-
Vanillejoghurt500 g
-
Pfirsiche, aus der Dose abgetropft, in Würfeln (2 cm)480 g
-
Maracuja-Nektar400 g
-
Vanille-Saucenpulver ohne Kochen2 Pck.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
84 mg
Białko
6 g
Kalorie
1455 kJ /
348 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2025
40 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Triple Erdbeertraum
10 min
Blaubeer-Cheesecake
8 godz. 20 min
Eierlikörmousse
8 godz. 30 min
Mascarponecreme mit Butter-Karamell-Birnen und Cookie-Crunch
25 min
Orange glaced Cheesecake mit Oreo®-Boden
8 godz. 30 min
Erdnuss-Curry-Dip
10 min
Tortellini mit Spinat-Tomatensauce
35 min
Mousse au chocolat
4 godz.
Brownie-Spekulatius-Törtchen
1 godz. 25 min
Schnelles Haselnuss-Dessert
15 min
Lemonies
35 min
Spaghetti-Eis-Dessert
10 min