
Urządzenia i Akcesoria
乾咖哩熱壓吐司
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
3 個
Składniki
-
薑 ,切塊10 克
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 ,切塊50 克
-
紅蘿蔔 ,切塊,(約 2 公分)50 克
-
油15 克
-
杏鮑菇 ,切小條,(約 2 x 0.5公分)150 克
-
豬絞肉 ,細絞肉150 克
-
日式咖哩塊 ,剝碎50 克
-
番茄醬30 克
-
水50 克
-
切片吐司6 片
-
油 ,刷油用
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
341.9 kcal /
1430.6 kJ
Białko
11.9 g
Tłuszcz
25.2 g
Węglowodany
18.5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Sód
2008.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

玩轉鬆餅機
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan