Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 - 900 g de pierna de cordero deshuesada
- 5 - 6 ramitas de romero fresco
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 1000 g de agua
- 800 g de patatas de guarnición
- 1 diente de ajo
- ½ cucharadita de pimentón
- 10 g de miel
- 30 g de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2852 kJ / 683 kcal
- Białko
- 43.6 g
- Węglowodany
- 38.7 g
- Tłuszcz
- 38.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.3 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 364.3 mg
Alternatywne przepisy
Albóndigas con salsa de tomate y arroz
1h 15min
Carrilleras con sepia y arroz blanco
40min
Arroz caldoso con especias
40min
Nidos de pera sobre natilla de chocolate
30min
Rancho
1h
Focaccia art
1h 15min
Café Dalgona bombón
10 min
Palitos de queso con pipas de calabaza
1hod. 30min
Cuajada con crumble
2j 10 menit
Hamburguesa de cerdo con pan al vapor
1h
Espaguetis y albóndigas con salsa de tomate
45min
Paella
1h 10min