Urządzenia i Akcesoria
Dairy-free pumpkin soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
pumpkin cut in pieces (3cm)350 g
-
carrot cut in pieces (3cm)50 g
-
white onion50 g
-
water600 g
-
chicken stock paste, homemade2 tsp
-
roasted cashew nuts, unsalted30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
13.7 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
209.9 kJ /
50.2 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Ball Soup With Cabbage
40 min
Stir fried broccoli and carrots
12 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Pumpkin Soup
25 min
Adobong Puti (White Adobo)
1 godz.
Ube Halaya Jam
2 godz. 10 min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1 godz. 20 min
Laing
1 godz. 50 min
Gambas
10 min
Mango sorbet
2 min
Mantao
1 godz.
Calamansi Juice
5 min