Dairy-free pumpkin soup

Dairy-free pumpkin soup

4.6 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • pumpkin cut in pieces (3cm)
    350 g
  • carrot cut in pieces (3cm)
    50 g
  • white onion
    50 g
  • water
    600 g
  • chicken stock paste, homemade
    2 tsp
  • roasted cashew nuts, unsalted
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 13.7 mg
Białko 1.7 g
Kalorie 209.9 kJ / 50.2 kcal
Tłuszcz 2.3 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 6.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...