Urządzenia i Akcesoria
Dairy-free pumpkin soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
pumpkin cut in pieces (3cm)350 g
-
carrot cut in pieces (3cm)50 g
-
white onion50 g
-
water600 g
-
chicken stock paste, homemade2 tsp
-
roasted cashew nuts, unsalted30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
13.7 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
209.9 kJ /
50.2 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 min
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
40 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
Brak ocen
Stir fried broccoli and carrots
12 min
Chicken Curry (Filipino Style)
35 min
Bicol Express
45 min
Laing
1 godz. 50 min
Pinakbet
15 min
Chicken adobo
30 min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10 min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1 godz. 20 min
Mantao
1 godz.