Carote piccanti sott'aceto
TM6

Carote piccanti sott'aceto

(Brak ocen)

Składniki

  • 400 - 500 g di carote, pelata e senza estremità, con un diametro adatto alla grandezza della lama (∅ massimo 5 cm)
  • 500 g di acqua
  • 150 g di aceto bianco (10% di acidità)
  • 100 g di zucchero
  • 6 spicchi di aglio
  • 1 cipolla rossa a fette
  • 2 peperoncini jalapeño freschi a rondelle
  • 3 cucchiaini di semi di senape
  • 9 - 12 rametti di aneto fresco

Wartości odżywcze
na 1 vasetto
Kalorie
954.4 kJ / 228.1 kcal
Białko
2.3 g
Węglowodany
54.3 g
Tłuszcz
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
5.3 g
Sód
114.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy