Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 pezzo di scorza di limone non trattato (1x2 cm), senza la parte bianca
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 100 g di peperoni rossi arrostiti in scatola a pezzi, asciugati dal liquido
- 200 g di maionese (vedere consigli)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 800 kJ / 191 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 0 mg
Alternatywne przepisy
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Purè di patate e carote al rosmarino
45min
Purè di patate all'aglio
50min
Necci
1h
Crema di zucca sottovuoto
1h
Yogurt allo skyr
12hod.
Alette di pollo con salsa Buffalo
45min
Vellutata speziata di zucca
50min
Latte matcha al cocco e caramello
1u. 45min
Pinsa romana alla carbonara
4h
Torta salata con ragù
1hod. 30min
Purè di patate nature
55min