Urządzenia i Akcesoria
Crema di mandorle e cioccolato
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
1 vasetto
Składniki
-
100 g di zucchero
-
150 g di mandorle
-
80 g di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao) a pezzi
-
75 g di burro morbido, a pezzi
-
100 g di latte
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
46 g
Kalorie
9659 kJ /
2308 kcal
Tłuszcz
170 g
Błonnik
24.6 g
Węglowodany
150 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Regali deliziosi
23 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Praline di datteri e frutta secca
20 min
Confettura di arance con kiwi e zenzero
50 min
Panini al pesto a vapore
Brak ocen
Dado vegetale
1 godz.
Zuppa di funghi all’ungherese
35 min
Confettura di prugne
45 min
Dim sum salmone, miso e zenzero
2 godz.
Risotto al limone e spinaci
30 min
Crema Thermomix® per le feste
25 min
Semifreddo nocciolato
8 godz. 20 min
Overnight oats con semi di lino e yogurt al matcha
Brak ocen
Risotto radicchio e uva
40 min