Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g sfeclă roșie, crudă
- 150 g cartof dulce
- 150 g păstârnac
- 150 g cartofi
- apă rece
- 1 linguriță sare
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 104.6 kJ / 25 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 12 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ouă scoțiene cu salată de țelină și morcovi
1 Std.
Remoulade de țelină
Brak ocen
Pui marocan cu cușcuș
1h 5min
Mămăligă cremoasă
25 Min
Supă de castraveți
25 Min
Crêpes Suzette
1 Std. 20 Min
Înghețată marmorată
11 godz. 30 min
Supă de ardei grași, cu spumă de busuioc
35 Min
Rulouri cu carne tocată și legume
Brak ocen
Macarons cu ciocolată
25h 30min
Piure de cartofi cu lapte bătut
35 Min
Supă de pui și legume
1 Std. 30 Min