Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'huile végétale et un peu plus pour graisser le moule
- 4 œufs
- 160 g de sucre
- 1 pomme, petite, coupée en quartiers
- 1 carotte, en morceaux
- 100 g de noisettes émondées
- 100 g de chocolat noir, en morceaux
- 200 g de farine
- 1 sachet de poudre à lever
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1.7 g
Alternatywne przepisy
Pain toupie rapide
40 min
Sauce automnale
10min
Cake aux baies
1h 15min
Empanada au thon (pâté)
1 godz. 10 min
Petits pains aux fruits
3 godz. 5 min
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
30 min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min
Cake aux branches
1 godz. 10 min
Panna cotta à la compote d’ananas
Brak ocen
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Gâteau à la carotte et au chocolat
1h 25min
Focaccia aux tomates
40 min