Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 láminas de grenetina
- agua, cantidad necesaria para hidratar
- 680 g de leche condensada
- 400 g de crema
- 200 g de leche
- caramelo líquido cantidad necesaria
- perlas de dulce plateadas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2192 kJ / 522 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan de queso manchego
3h
Flan de pueblo español
1h
Pastel de galletas
2 godz. 25 min
Flan de naranja
5h
Postre helado de avellana y chocolate
8h
Natilla de café
40 min
Flan
2h 45min
Macarrones de chocolate
24h
Leche frita de chocolate
2h 30min
Pastel imposible al vapor
2 Std. 40 Min
Delicia de helado
10 godz.
Delicia de fresa
1h 30min