Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 315 g de agua
- 150 g de azúcar
- 200 g de pasta de frijol dulce
- 65 g de harina de pastel
- 50 g de coco rallado sin azúcar
- 1 cdita de polvo para hornear
- 225 g de harina de arroz glutinoso
- 85 g de harina de arroz, p. ej. Tres Estrellas®
- fécula de maíz, la necesaria para trabajar
- 100 g de ajonjolí tostado
- aceite para freír, el necesario
- Wartości odżywcze
- na 40 porciones
- Kalorie
- 17680 kJ / 4208 kcal
- Białko
- 96 g
- Węglowodany
- 576 g
- Tłuszcz
- 176 g
- Błonnik
- 32 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chileatole
55 min
La Pavlova despeinada
4h
Dulce de leche
2 godz.
Stollen
1h 20 min
Helado de té verde
10h 30min
Pay Marroquí de pato, chabacanos y piñones
50min
Pizza en pan chapata
50min
Toronjas confitadas
13 godz. 30 min
Masa para wontons
1h 15min
Medias noches al vapor
2 godz.
Rollos primavera de camarón con salsa agridulce
1h 15min
Apple crumble vegano
1h