Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 石花菜, 洗淨後,淨泡15-20分鐘
- 100 - 150 克 二砂糖
- 1500 克 水
- 20 克 萊姆汁
- 20 克 金桔 (新鮮), 對半切
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 390 kJ / 93 kcal
- Białko
- 0.375 g
- Węglowodany
- 23.755 g
- Tłuszcz
- 0.125 g
- Błonnik
- 0.8 g