Urządzenia i Akcesoria
Erdbeer-Pfirsich-Torte
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 5 godz.
12 Stücke
Składniki
Biskuit
-
Eier4
-
Zucker120 g
-
Mehl180 g
-
Backpulver½ TL
-
Salz1 Prise
Füllung und Topping
-
Gelatine weiß10 Blätter
-
Zucker80 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt400 g
-
Quark500 g
-
Zitronensaft40 g
-
Pfirsiche (Abtropftgew. 450 g), abgetropft1 Dose
-
Kirschsaft300 g
-
Tortenguss, rot1 Pck.
-
Erdbeeren geviertelt500 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
11 g
Kalorie
1471 kJ /
352 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Etagentorte
7 godz.
Schoko-Mocca-Sahne-Torte
4 godz. 30 min
Orangen-Schokoladen-Torte
3 godz. 40 min
Erdbeer-Zitronen-Torte
5 godz.
Allrounder-Torte
1 godz. 30 min
Schachbrett-Torte
5 godz. 10 min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1 godz. 30 min
Tortentraum Himbeere
5 godz.
New York Cheesecake mit Kirschtopping
7 godz.
Erdbeersahnetorte
6 godz. 30 min
Flockentorte
2 godz. 25 min
Kirsch-Vanille-Torte
24 godz.