
Urządzenia i Akcesoria
Bolo de chocolate cozido duas vezes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 doses
Składniki
Brownie
-
açúcar125 g
-
ovos3
-
manteiga150 g
-
chocolate p/ culinária (53% cacau) partido em pedaços200 g
-
cacau em pó40 g
-
farinha tipo 5560 g
-
avelã50 g
-
pepitas de chocolate50 g
Ganache
-
leite400 g
-
natas400 g
-
açúcar100 g
-
gemas de ovo (5 gemas aprox.)130 g
-
chocolate p/ culinária (53% cacau) partido em pedaços450 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
1120.8 kcal /
4689.2 kJ
Białko
17.1 g
Tłuszcz
82.1 g
Węglowodany
84 g
Błonnik
11.7 g
Tłuszcz nasycony
45.8 g
Sód
101.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Outubro com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia