Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 黑麻油
- 10 克 薑 ,切片
- 15 克 乾香菇 (約6朵),泡軟,去蒂頭,切丁
- 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切丁(約1公分)
- 20 克 素蠔油
- 30 克 水
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 200 克 豆腸 (油炸),切塊(約2-3公分)
- 60 克 小黃瓜 ,切丁(約1公分)
- 40 克 罐頭花生 ,略沖洗去除湯汁
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1324.1 kJ / 316.5 kcal
- Białko
- 278.5 g
- Węglowodany
- 27.8 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5775.5 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 657 mg