豆腸炒花生

豆腸炒花生

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 黑麻油
    10 克
  • ,切片
    10 克
  • 乾香菇 (約6朵),泡軟,去蒂頭,切丁
    15 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切丁(約1公分)
    50 克
  • 素蠔油
    20 克
  • 30 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 豆腸 (油炸),切塊(約2-3公分)
    200 克
  • 小黃瓜 ,切丁(約1公分)
    60 克
  • 罐頭花生 ,略沖洗去除湯汁
    40 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 316.5 kcal / 1324.1 kJ
Białko 278.5 g
Tłuszcz 11.8 g
Węglowodany 27.8 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 5775.5 g
Sód 657 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...