
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 γρ. κρεμμύδια κομμένα στη μέση
- 50 γρ. βούτυρο, ανάλατο σε κομμάτια
- 700 γρ. χοιρινό, παστό και ελαφρώς καπνιστό σε κύβους (2 εκ.)
- 500 γρ. ξινολάχανο (sauerkraut), σε βαζάκι στραγγισμένο, χοντροκομμένο
- 250 γρ. νερό
-
1
καλά γεμάτο κ.γλ. πάστα ζωμού κρέατος, σπιτική
lub 1 κύβο κύβο ζωμού κρέατος - 20 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 60 γρ. πελτέ ντομάτας
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος, οποιοδήποτε είδος (από γάλα αγελάδας)
- 25 γρ. κονιάκ
- 1 κ.γλ. αλάτι
- ½ κ.γλ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κ.γλ. ζάχαρη
- 20 γρ. μουστάρδα με κόκκους
- 5 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι μόνο τα φύλλα
- Wartości odżywcze
- na 1 μερίδα
- Kalorie
- 360 kcal / 1504 kJ
- Białko
- 25 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Węglowodany
- 9 g
- Błonnik
- 2.8 g