Urządzenia i Akcesoria
Brot-Leberkäse-Auflauf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
altbackene Brötchen (200 g), in Würfeln (4 cm)4
-
Milch400 g
-
Butter zum Einfetten
-
Emmentaler in Stücken200 g
-
Petersilie abgezupft3 Stängel
-
Eier5
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat2 Prisen
-
Leberkäse in Würfeln (1 cm)200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
36 g
Kalorie
2764 kJ /
661 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 1/2015
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Nudelpizza
1 godz. 10 min
Spaghetti-Pizza mit Hackbällchen und Mozzarella
1 godz. 10 min
Überbackene Frühkartoffeln mit Schinken und Erbsen
1 godz. 20 min
Leberkäse-Sauerkraut-Auflauf
1 godz. 10 min
Cheese-Makkaroni
30 min
Hack-Muffins
1 godz.
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1 godz.
Nudelauflauf mit Leberkäse und Spiegelei
1 godz. 25 min
Herzhafter Käsekuchen mit Brät
1 godz. 35 min
Express-Auflauf
1 godz.
Spaghettitorte
45 min
Kartoffelauflauf mit Cabanossi
1 godz. 15 min