
Urządzenia i Akcesoria
焦糖與榛果巧克力奶油抹醬
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
1 完整食譜
Składniki
-
鮮奶油80 克
-
焦糖醬180 克
-
海鹽 依個人喜好調整1 茶匙
-
玉米粉1 茶匙
-
香草豆莢 將香草豆莢縱向切開並刮出香草籽1 根
-
奶油 置於室溫軟化95 克
-
榛果 放入烤箱以160°C烘烤10分鐘60 克
-
白巧克力 剝碎70 克
-
冰糖粉100 克
-
牛奶45 克
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
2744 kcal /
11482 kJ
Białko
18.8 g
Tłuszcz
175.6 g
Węglowodany
288.8 g
Błonnik
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Andrea義式魔法甜點
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan