花生沾醬

花生沾醬

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 人份

Składniki

  • 新鮮紅辣椒 切片
    1 根
  • 蒜頭
    2 粒
  • 花生油
    20 克
    20 克 椰子油
  • 無鹽烤花生
    160 克
  • 椰奶
    400 克
  • 棕櫚糖
    30 克
  • 羅望子果肉 或果泥
    60 克
  • 魚露
    20 克
  • 蝦醬
    1 大匙
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 173 kcal / 772 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...