
Urządzenia i Akcesoria
花生沾醬
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 人份
Składniki
-
新鮮紅辣椒 切片1 根
-
蒜頭2 粒
-
花生油20 克
-
無鹽烤花生160 克
-
椰奶400 克
-
棕櫚糖30 克
-
羅望子果肉 或果泥60 克
-
魚露20 克
-
蝦醬1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
173 kcal /
772 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

精選中西式醬料&沾醬
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan