花生沾醬
TM31 TM5 TM6

花生沾醬

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 1 根 新鮮紅辣椒, 切片
  • 2 粒 蒜頭
  • 20 克 花生油
    lub 20 克 椰子油
  • 160 克 無鹽烤花生
  • 400 克 椰奶
  • 30 克 棕櫚糖
  • 60 克 羅望子果肉 或果泥
  • 20 克 魚露
  • 1 大匙 蝦醬
  • ¼ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
772 kJ / 173 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
14 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy