松露巧克力與香草鮮奶泡

松露巧克力與香草鮮奶泡

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
1 完整食譜

Składniki

松露巧克力
  • 室溫,蛋白蛋黃分開
    4 顆
  • 黑巧克力(可可含量70%) 切塊
    100 克
  • 鮮奶油
    100 克
  • 奶油 置於室溫軟化,切塊
    120 克
香草鮮奶泡
  • 鮮奶油
    200 克
  • 1 茶匙
  • 香草豆莢 將香草豆莢縱向切開並刮出香草籽
    ½ 根
    1 小撮 天然香草精, 將香草豆莢縱向切開並刮出香草籽

Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Kalorie 2852 kcal / 11935 kJ
Białko 36.8 g
Tłuszcz 258.2 g
Węglowodany 97.7 g
Błonnik 10.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...