
Urządzenia i Akcesoria
Suflê de chocolate branco com calda de frutas vermelhas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 unidades
Składniki
-
açúcar demerara130 g
-
morangos frescos, picados150 g
-
água50 g
-
farinha de trigo60 g
-
leite integral300 g
-
gemas de ovos2
-
chocolate branco em pedaços180 g
-
manteiga sem sal para untarq.b.
-
claras de ovos4
-
sal1 pitada de
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
213.6 kcal /
893.8 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
8.4 g
Węglowodany
30.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Sód
63.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolamur
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy