Wersje kompatybilne
Suflê de chocolate branco com calda de frutas vermelhas
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g açúcar demerara
- 150 g morangos frescos, picados
- 50 g água
- 60 g farinha de trigo
- 300 g leite integral
- 2 gemas de ovos
- 180 g chocolate branco, em pedaços
- q.b. manteiga sem sal para untar
- 4 claras de ovos
- 1 pitada de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 893.8 kJ / 213.6 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Tłuszcz
- 8.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 63.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risoto básico
Keine Bewertungen
Brownie de chocolate sem glúten
50 Min
Manteiga aerada
Keine Bewertungen
Fondue de chocolate
Keine Bewertungen
Arroz de Festa
Keine Bewertungen
Empadinha de palmito
1 Std.
Creme de pupunha e queijo brie
45 Min
Pasta de grão de bico (homus)
40 min
Frozen de maracujá
10 Min
Sorbet de frutas
5min
Claras em neve
5min
Marinada coreana para porco
5min