Wersje kompatybilne
Suflê de chocolate branco com calda de frutas vermelhas
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g açúcar demerara
- 150 g morangos frescos, picados
- 50 g água
- 60 g farinha de trigo
- 300 g leite integral
- 2 gemas de ovos
- 180 g chocolate branco, em pedaços
- q.b. manteiga sem sal para untar
- 4 claras de ovos
- 1 pitada de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 893.8 kJ / 213.6 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Tłuszcz
- 8.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 63.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risoto de pera com gorgonzola
30 min
Pão recheado com abobrinha e tomate seco
Keine Bewertungen
Clericot
Keine Bewertungen
Smoothie de banana e maracujá
5min
Polenta cremosa ao molho de funghi
35min
Quiche de cebola
1h 10min
Sorvete de mandioca e coco
Keine Bewertungen
Sorbet de cupuaçu
Keine Bewertungen
Tartar de salmão
10min
Sorbet de frutas
5min
Legumes recheados
1 Std. 20 Min
Risoto com queijo parmesão
30 min