Suflê de chocolate branco com calda de frutas vermelhas

Suflê de chocolate branco com calda de frutas vermelhas

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 unidades

Składniki

  • açúcar demerara
    130 g
  • morangos frescos, picados
    150 g
  • água
    50 g
  • farinha de trigo
    60 g
  • leite integral
    300 g
  • gemas de ovos
    2
  • chocolate branco em pedaços
    180 g
  • manteiga sem sal para untar
    q.b.
  • claras de ovos
    4
  • sal
    1 pitada de

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 213.6 kcal / 893.8 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 8.4 g
Węglowodany 30.8 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 63.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...