
Urządzenia i Akcesoria
栗圓
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 7 godz.
18 顆
Składniki
小米湯圓皮
-
小米300 克
-
水 ,浸泡用600 克
-
水 ,磨米漿用100 克
-
水 ,烹煮用1800 克
栗子餡
-
水1800 克
-
新鮮去殼栗子300 克
-
牛奶200 克
-
糖50 克
-
鮮奶油50 克
-
無鹽奶油35 克
組裝和煮栗圓
-
水1800 克
-
桂花蜜
-
熱水
Wartości odżywcze na 18 顆
Kalorie
2465.8 kcal /
10316.7 kJ
Białko
46 g
Tłuszcz
70.2 g
Węglowodany
412.6 g
Błonnik
25.5 g
Tłuszcz nasycony
36.4 g
Sód
389.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

私房創意年菜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan