Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g su
- 4 adet defne yaprağı, kurutulmuş
- 4 adet adaçayı yaprağı, kurutulmuş
- limon suyu, istediğiniz miktarda
- Wartości odżywcze
- na 1 fincan
- Kalorie
- 84.3 kJ / 19.8 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 3.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Peynirli Omlet
15min
Tam Buğday, Zencefil ve Kahveli Muffinler
2u. 5min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50min
Yaban Mersinli Kuruyemişli Hurma Topu
20min
Çeşitli Çikolatalı Trüfler
2 godz. 50 min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Brak ocen
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Brak ocen
Sebzeli Tavuk Fricasse
2h
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40min
'Eggnog' Konyak Likörü
15min
Hurmalı Ilık Kakao Sos
10min