Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g su
- 4 adet defne yaprağı, kurutulmuş
- 4 adet adaçayı yaprağı, kurutulmuş
- limon suyu, istediğiniz miktarda
- Wartości odżywcze
- na 1 fincan
- Kalorie
- 84.3 kJ / 19.8 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 3.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Brak ocen
Zerdeçallı Yeşil Çay
Brak ocen
Meksika Fasulyesi ve Köz Mısırlı Salata
40min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Brak ocen
Donmuş Meyve Püresi 2
Brak ocen
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Nane, Tarçın ve Zencefilli Çay
Brak ocen
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45min
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1sa 10 dk
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30min
Tavuk, Havuç ve Elma Püresi
40min