Urządzenia i Akcesoria
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 adet
Składniki
-
fesleğen yaprağı15 g
-
diş sarımsak2
-
kurutulmuş domates, yağ içinde yağı süzülmüş80 g
-
tereyağı yumuşak, parçalara bölünmüş, kek kalıbını yağlamak için ekstra tereyağı80 g
-
karabiber1 - 2 tutam
-
tuz2 ½ tk
-
un tezgaha serpmek için ekstra un400 g
-
tam buğday unu200 g
-
su ılık330 g
-
taze maya ufalanmış30 g
-
şeker1 tk
-
zeytinyağı50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 adet
Sód
757.9 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1845.2 kJ /
441 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
65.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fırından Ekmekler
20 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1sa 20 dk
Bezelye Ezmesi, Kiraz Domates ve Peynirli Dürüm
Değerlendirme yok
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1sa 10 dk
Labne Peyniri
24sa 15 dk
Labne Peyniri
24sa
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1sa 20 dk
Otlu Peynir Ezmesi
20 dk
Emmental Peynirli Bisküvi
30 dk
Bol Çikolatalı Muffin
50 dk
Dereotlu Poğaça
45 dk
Bol Tahıllı Kraker
30 dk
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20 dk