Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g fesleğen yaprağı
- 2 diş sarımsak
- 80 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 80 g tereyağı, yumuşak, parçalara bölünmüş, kek kalıbını yağlamak için ekstra tereyağı
- 1 - 2 tutam karabiber
- 2 ½ tk tuz
- 400 g un, tezgaha serpmek için ekstra un
- 200 g tam buğday unu
- 330 g su, ılık
- 30 g taze maya, ufalanmış
- 1 tk şeker
- 50 g zeytinyağı
- Wartości odżywcze
- na 1 adet
- Kalorie
- 1845.2 kJ / 441 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 65.1 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 757.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2u.
Surumi ve Krem Peynirli Sushi
1u. 20min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20 min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2u.
Yoğurtlu Ekmek
3h
Zencefilli Baharat Karışımı
Brak ocen
Surumi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1u. 20min
Çikolatalı Mısır Gevreği Topları
50min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1h 10min