Buharda Tahıllı Ekmek
TM5 TM6

Buharda Tahıllı Ekmek

4.2 (5 ocen)

Składniki

  • 1 yk tereyağı, yağlamak için
  • 2 yk irmik, serpmek için
    lub 2 yk yulaf gevreği ve ketentohumu, serpmek için
  • 250 g kavuzlu buğday
    lub 250 g buğday
  • 1250 g su
  • 10 g bal (opcjonalnie)
  • 20 g yaş maya, ufalanmış
    lub 2 tk kuru maya
  • 50 g tam buğday unu
  • 10 g balzamik sirke
  • 1 tk tuz
  • 100 g ay çekirdeği içi
    lub 60 - 80 g karışık çekirdek (örn. kabak çekirdeği, ketentohumu)
  • un, serpmek için ekstra

Wartości odżywcze
na 1 dilim
Kalorie
409 kJ / 98 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy