
Urządzenia i Akcesoria
XO醬紅麴米菓
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
18 片
Składniki
-
櫻花蝦 ,烤熟20 克
-
爆米香,原味 ,米香粒145 - 150 克
-
白芝麻 ,烤熟15 克
-
杏仁條 ,烤熟30 克
-
麥芽糖 ,(水麥芽,85%)50 克
-
水50 克
-
細砂糖50 克
-
轉化糖漿50 克
-
紅麴醬50 克
-
鹽1 小撮
-
XO醬40 克
Wartości odżywcze na 18 片
Kalorie
1251.3 kcal /
5235.4 kJ
Białko
25.1 g
Tłuszcz
24.8 g
Węglowodany
238.6 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Sód
2368 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

私房創意年菜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan