Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 - 30 g de aceite de oliva
- 170 - 200 g de hortalizas para sofrito (p. ej. cebolla, ajo, puerro, chalota) en trozos (2 cm)
- 700 - 800 g de verduras variadas (p.ej. zucchini, zanahoria, calabaza, batatas, apio, papa, arvejas) en trozos si fuera necesario
- 750 - 850 g de agua
-
1
cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero
lub 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) - 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 465 kJ / 111 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Budín de naranja
1 Std.
Pimientos confitados con ajos dorados
30min
Pan de carne con puré de papas
Brak ocen
Flan
5 Std. 30 Min
Pan de molde
3 Std.
Cheesecake de dulce de leche
35 Min
Goulash
1 Std.
Ensalada de chauchas navideñas
1h 10min
Helado de palta y banana
5 Min
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Humita
50 Min
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min