Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
内馅
- 150 克 粉丝 ,干的
- 60 克 油
- 150 克 猪肉肉糜
- 3 克 白砂糖 ,约½茶匙
- 15 克 生抽
- 1 小撮 白胡椒粉
- 3 克 盐 ,约½茶匙
- 20 克 料酒
- 10 克 老抽
面团
- 6 克 干酵母粉 ,约1茶匙
- 10 克 白砂糖
- 170 克 水 (见要诀)
- 300 克 中筋面粉
- 500 克 水 ,蒸煮用
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 735.9 kJ / 175.9 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 25.1 g
- Tłuszcz
- 6.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 159.1 mg